Tvorivé dielne v novembri

30.11.2009 07:18

Za oknami už naplno vládne pani jeseň a dlhé večery sú ako stvorené na rôzne tvorivé aktivity s deťmi. Ak vám chýba inšpirácia, tak sa pridajte k nám – Teta Erika a Rodinné centrum Južanček vám ponúkajú veľa zaujímavých a pútavých spôsobov, ako si oživiť novembrové večery.

Hneď začiatkom mesiaca, teda 3. novembra budeme spoločne vyrábať z papierovej škatule od mlieka farebný lampión. Možno by ste ani neverili, že pekný farebný lampión sa dá vyrobiť aj z takej obyčajnej škatule od mlieka, alebo sladkého džúsu, ktoré väčšinou aj tak putujú do odpadu.

Veríme, že vyrobíme veľa krásnych lampiónov, ktoré spoločne rozsvietime do pestrofarebného, svietiaceho lampiónového sprievodu po našom sídlisku. Sprievod sa začne po skončení tvorivých dielní, zhruba od 18. hodiny pri Rodinnom centre Južanček.

10. novembra budeme tvoriť z prírodného materiálu. Vyrábať budeme panáčikov a strašidielka z tekvíc a tekvičiek. Ak sa radi bojíte, tak príďte !

November už predznamenáva, že sa pomaly blíži december a s ním prichádza i adventné obdobie plné očakávania blížiacich sa vianočných sviatkov. Ako si vyrobiť pekný adventný venček vám prezradí teta Erika v utorok 24. novembra.

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.