Tešíme sa na vás aj v tomto roku

12.01.2010 21:32

Vianočné sviatky sa skončili a tak sa aj u nás v Rodinnom centre Južanček opäť rozbieha kolotoč hier, tvorivých stretnutí, cvičení, učenia, ale i zábavy. Na január sme opäť pripravili veľa zaujímavých aktivít, ktoré sa budú uchádzať o vašu priazeň.

Tvorivé dielne s tetou Erikou

Teta Erika sa už nevedela dočkať, kedy sa stretne s vami malými južanskými šikovníčkami. Na január si pripravila tri veľmi zaujímavé, tvorivé a predovšetkým hravé témy. Už v utorok 12. januára budete môcť tvoriť po prvýkrát v novom roku. Aj keď vonku nám sneh chýba, postaviť si snehuliaka z gombíkov nebude vďaka vašej šikovnosti a nápadom tety Eriky problém. O týždeň neskôr si budeme vyrábať vlastné, originálne pexeso. Teda budeme pečiatkovať pečiatkami, ale aj zemiakmi alebo špagátom. Do tretice, je tu ešte jedna téma, ktorá tak trochu pripomína Vianoce. Možno ste už zabudli na kapra plávajúceho doma vo vani, ak áno, tak si spolu s tetou Erikou môžete svojho kapríka vyrobiť, tentokrát z papiera. Južančekova dielnička sa začína pravidelne v utorok popoludní o 17. hodine.

Niečo pre mamičky

Ďalšia ponuka je pre mamičky, ktoré radi rozprávajú o radostiach, ale i starostiach pri výchove svojich ratolestí po anglicky. Aktivita s priliehavým názvom „Speak English“ čaká na vás vždy v pondelok dopoludnia od 10. hodiny. V januári opäť pokračuje laktačné poradenstvo s certifikovanou laktačnou poradkyňou Zuzkou Murínovou, ktorá vám bude k dispozícii v stredu 20. januára dopoludnia od 10.00 hod.

Chcete sa naučiť anglicky ?

Do pozornosti ešte dávame kurz angličtiny pre deti „Kids English“. Vyučovanie prebieha nenásilnou, hravou formou. Deti sa na jednotlivých lekciách zoznamujú s angličtinou pomocou pesničiek, básničiek, pohybových aktivít, učia sa pomenúvať predmety vo svojom okolí, farby, zvieratká alebo čísla. Do kurzu je potrebné prihlásiť sa vopred. Bližšie informácie získate priamo u lektorky na telefónnom čísle 0911 878 399.

Čaká na vás Guľko Bombuľko

Ani v januári nesmie chýbať pravidelné divadielko. Ujo Ľuboš si pre vás pripravil príbeh o Guľkovi Bombuľkovi, malom klbku vlny, ktoré chce byť užitočné a snaží sa pomáhať všetkým naokolo. Prvú časť príbehu o Guľkovi Bombuľkovi si môžete v Južančekovom divadielku pozrieť v pondelok 25. januára o 17.00 hod.

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.