Šarkaniáda s Rodinným centrom Južanček

30.11.2009 07:26

Opäť po roku pripravujeme pre vás jesennú Šarkaniádu, ktorá opäť preverí vaše konštruktérske, umelecké, ale i letecké zručnosti. Aj tentokrát sme sa spojili s materským centrom Srdiečko, aby sme pripravili spoločné rodinné popoludnie oboch centier.

Ak si myslíte, že vaše pršteky sú natoľko šikovné, aby dokázali vyrobiť naozajstného lietajúceho šarkana, tak vás čakáme v našom centre v utorok (13. októbra) od 17.00 hod. V Južančekovej dielničke budeme vyrábať pravých nefalšovaných (dúfajme, že i lietajúcich J) šarkanov, ktorých si môžete sami aj namaľovať a vyzdobiť tak, aby sa ten váš zaskvel na jesennej oblohe v plnej kráse. Už teraz sa na vás tešia teta Erika a ujo Ľuboš, ktorí vám budú radiť a pomáhať, aby váš drak bol ten naj.

Na sobotné popoludnie (17. októbra) si neplánujte žiadny program, pretože deti a rodičia z RC Južanček a MC Srdiečko sa postarajú o to, aby ste prežili pekné jesenné popoludnie. Stretneme sa o 16.00 hod. na lúke pod Juhom (v parku), kde budeme predvádzať letecké schopnosti vašich šarkanov. Teda nezabudnite si doma vaše výtvory a príďte medzi nás, zoberte aj svojich kamarátov a známych, aby sme zaplnili celú lúku! Ak ste nestihli vyrobiť svojho šarkana, nevadí! Prineste si aj kupovaného alebo čokoľvek iné, čo bude lietať v jesennom vetre.

Veríme, že počasie nás nesklame a spoločne prežijeme pekné popoludnie spolu s vami – našimi kamarátmi.

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.