Prežite november s Južančekom

12.12.2009 07:17

Je tu mesiac november a spolu s ním aj sychravé jesenné počasie – uplakané daždivé dni, ktoré je rozhodne lepšie prečkať niekde vo vnútri, v teple a pri zaujímavej aktivite. Ak ešte nemáte pre seba a svoje deti program na nasledujúce dni tu je zopár tipov.

Prvou z noviniek je, že herňu nášho centra otvoríme pre vás už aj v piatok popoludní. Hrať sa budete môcť od 16.00 hod. do 18.00 hod.

Pre maminy, ktoré radi komunikujú v angličtine pokračuje stretnutie Speak English vždy v pondelok dopoludnia od 10. hodiny. Mama-klub sa bude niesť v znamení pečenia na Vianoce – čo tak skúsiť položiť medzi tradičné vianočné koláčiky aj niečo zdravé ?! Pozvanie prijala odborníčka na zdravú výživu, diplomovaná všeobecná sestra – Lucia Bátkyová.

Teta Erika pripravuje opäť mnoho zaujímavých tém do Južančekovej dielničky. Do pozornosti vám dávame najmä výrobu lampiónov a následne aj lampiónový sprievod – už v utorok 3. novembra, ďalej si môžete vyrobiť panáčikov a strašidielka z tekvíc a tekvičiek (10.11.) a záver novembra (24.11) bude patriť výrobe adventného venca.

Laktačné poradenstvo Zuzky Murínovej pokračuje aj v novembri. Na stretnutie spolu s vami sa teší v stredu (18.11) popoludní od 16.00 hod.

Južančekovo divadielko pripravuje opäť ďalšiu premiéru, tentokrát ujo Ľuboš opäť siahne po príbehoch o psíčkovi a mačičke. Tentokrát sa dozviete, ako psíček a mačička našli bábiku, ktorá tenko plakala.

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.