Poďte "speakovať" po anglicky

30.11.2009 07:27

Rodinné centrum Južanček pripravuje pre mamičky na materskej dovolenke možnosť precvičiť sa v angličtine aj v období, kedy sa starajú o svoje dieťatko. Rozprávať sa budeme o radostiach a starostiach, ktoré prináša výchova detí – samozrejme po anglicky. Aby sme vás trošku navnadili prinášame rozhovor s lektorkou Evkou Marekovou.

Evka, ako sa zrodil nápad vytvoriť aktivitu, kde sa mamičky rozprávajú o svojich radostiach a starostiach pri výchove v angličtine?
Nápad vznikol z potreby rozvíjať sa aj počas materskej dovolenky a popritom myslieť na svoju budúcnosť a návrat do zamestnania. Vo väčšine prípadov je jazyková znalosť jedna z dôležitých podmienok prijatia do pracovného pomeru alebo aspoň istá výhoda. Je to aj skvelá príležitosť zopakovať si čo sme sa niekedy učili a pritom nemať obavy z toho, že by nás niekto kritizoval za nesprávnu výslovnosť.

Môžeš priblížiť skupinu návštevníkov centra, ktorým je aktivita určená ?
Aktivita je určená všetkým mamičkám, ktoré majú chuť si zopakovať svoje základy z angličtiny bez ohľadu na ich úroveň.

Môže prísť aj mamička, ktorá je v angličtine ešte len na začiatku ?
Samozrejme, začať vždy niekde treba, a prečo nevyužiť možnosť učiť sa spolu s mamičkami, ktoré majú rovnaké starosti a radosti a prinesú so sebou aj svoju ratolesť.

Skús uviesť nerozhodnutým mamičkám dôvod,  prečo by mali prísť na Speak English ?
Ponúkame možnosť spojiť príjemné s užitočným. Dieťa sa zahrá a bude mať možnosť rozvíjať svoje schopnosti v kolektíve ostatných detí, zatiaľ čo my mamičky budeme mať príležitosť „poklebetiť“ si v angličtine.

Ako často sa budete stretávať ?
Aktivita bude prebiehať každý pondelok o 10:00 hod až do vyčerpania našich síl, najdlhšie však do 12:00 hod.

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.