Od februára meníme výšku vstupného

20.01.2010 21:28

Rodinné centrum Južanček oznamuje, že od 1. februára 2010 mení vstupné do priestorov centra. Dôvodom je zabezpečenie kvalitnejšieho a hladšieho chodu organizácie.

Občianske združenie Rodinné centrum Južanček, je občianskym združením, ktoré zabezpečuje prevádzku rodinného centra na najväčšom trenčianskom sídlisku Juh. Svoju činnosť financujeme prostredníctvom grantov, darov a vlastnej činnosti. V roku 2009 sa nám nepodarilo získať finančnú podporu Mesta Trenčín, preto sme pristúpili v snahe udržať prevádzku centra v nezmenenej podobe k zavedeniu symbolických poplatkov. Vďaka vašej podpore sme v roku 2009 uhradili všetky prevádzkové náklady na chod centra, materiálové vstupy a podarilo sa nám zakúpiť i zopár nových hračiek.
Zároveň si Vám dovoľujeme oznámiť, že od 1. februára upravujeme vstupné na niektoré aktivity organizované centrom. Za vstup do herne sa naďalej platí nezmenená úhrada vo výške 0,50 Eur na rodinu. V tejto sume je zarátané aj malé občerstvenie v podobe kávy, alebo čaju.
Zvyšujeme však poplatok za tvorivé dielne a divadielko. Tvoriť s tetou Erikou môžete každý týždeň, vždy v utorok popoludní. Za jedno stretnutie po novom zaplatíte 1,- Eur na dieťa (táto suma je použitá na uhradenie materiálových vstupov). Južančekovo divadielko bude od februára spoplatnené sumou 0,50 Eur na dieťa (súčasťou divadielka je aj malá tvorivá alebo hravá aktivita a možnosť využiť našu herňu).
Ceny kurzov ostávajú nezmenené. Za porozumenie ďakujeme !

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.