Južančekovo divadielko na cestách

17.12.2009 08:35

Južančekovo divadielko uviedlo v pondelok 14. decembra šiestu premiéru svojej divadelnej hry. Tentokrát sa kamaráti uja Ľuboša – psíček a mačička nevedeli dočkať vianočných sviatkov. Južančekovo divadielko sa so svojimi hrami dostalo už aj ďalej ako len do svojich priestorov.

V pondelok 7. decembra sa predstavilo v materskom centre Anjelikovo v Bánovciach nad Bebravou. Bánovecké centrum si pripomínalo svoj druhý rôčik, a ako sa na správnu oslavu patrí nechýbali ani mnohé prekvapenia, okrem krásnej a chutnej narodeninovej torty, dostali anjelikovské deti aj darček od Južančekovho divadielka, v ktorom ich psíček a mačička naučili ako sa pečie stokrát dobrá tortička. Zablahoželať prišiel aj pán primátor Stanislav Šiko a poslanci mestského zastupiteľstva, no a na záver prišiel aj Mikuláš.

15. decembra sa ujo Ľuboš so svojim divadelným kufrom vydal na ďalšiu cestu, ktorá tentokrát smerovala do rodinného centra Manna v Novom Meste nad Váhom. Predvianočná atmosféra dýchala z každého kútika a podľahli jej aj naši dvaja kamaráti – psíček a mačička. Upratať domček, priniesť z trhu rybu a vyzdobiť stromček, to boli úlohy, ktoré ich čakali pred tým ako Ježiško zazvoní na zvončeku a prinesie im darčeky. Darčeky priniesol poslušným deťom aj svätý Mikuláš, ktorý sa s malým oneskorením dostal aj do rodinného centra Manna.

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.