2% zo zaplatenej dane vás nič nestoja a nám pomôžu

28.01.2010 11:04

Rodinné centrum Južanček sa v tomto roku prvýkrát uchádza o 2% percentá zo zaplatenej dane v roku 2009. Tieto prostriedky chceme využiť najmä na úhradu časti prevádzkových nákladov a ďalší rozvoj nášho centra.


Rodinné centrum Južanček je občianske združenie, ktoré prevádzkuje rodinné centrum s rovnomenným názvom na najväčšom trenčianskom sídlisku Juh. Pracujeme v prenajatých priestoroch v základnej škole na Východnej ulici č. 9. Svoju pozornosť orientujeme na celú rodinu, ale predovšetkým na mamy na materskej dovolenke a ich deti. Našim cieľom je osloviť všetkých, ktorí sa pri výchove svojich detí dostanú do sociálnej izolácie, aby mali šancu na kvalitný a plnohodnotný život spolu so svojimi najbližšími.


Sme nezisková organizácia a teda našim cieľom nie je vytvárať zisk. Materiálne podmienky fungovania nášho centra zabezpečujeme z vlastnej činnosti, ale aj grantov, darov a dotácií. Väčšinu aktivít zabezpečujú členovia občianskeho združenia Rodinné centrum Južanček a dobrovoľníci bez nároku na odmenu. Členskú základňu občianskeho združenia tvoria mamičky na materskej dovolenke, ktoré sa popri starostlivosti o svoje deti venujú aj práci pre iných.


V prípade, že sa rozhodnete poukázať podiel zo zaplatenej dane nášmu občianskemu združeniu pomôžete nám uhradiť aspoň časť prevádzkových nákladov za priestory centra. S vašou pomocou doplníme našu herňu ďalším nábytkom a novým hračkami. Upravíme priestory sociálnych zariadení a šatne. Zabezpečíme pomôcky a materiál pre realizáciu tvorivých aktivít a predovšetkým urobíme naše centrum ešte krajším aj pre vaše deti.

 


Ďakujeme Vám !

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.